Altijd op de hoogte blijven doe je zo!

Website

bladwijzer en abonneren op acties

website bookmark

Acties en aanbiedingen zijn altijd op onze website te vinden. Als je benieuwd bent wat we te bieden hebben dan kun je onze website in de adresbalk van je browser toevoegen aan je bladwijzer door op het sterretje te klikken en onze website vooraan in je bladwijzerbalk te plaatsen.

Tevens kun je een mail ontvangen zodra wij nieuwe aanbiedingen hebben. Klik daarvoor op onze laatste advertentie, scroll naar beneden en vink de checkbox

In de rechter kolom op deze pagina vind je een rubriek “Berichten”. Herhaal het bovenstaande in andere bericht categorieën als je daar ook van op de hoogte wil blijven.

Voor het vragen van een mailtje is aanmelding op onze website verplicht. Bij je eerste bezoek en vraag om aanbiedingen per mail zal dan ook gevraagd worden een account bij ons aan te maken.

Social Media (Facebook)

Mada planten volgen op Facebook

Facebook Mada-planten.nl

Zit je op Facebook?

Volg dan onze Facebookpagina https://www.facebook.com/MADA. 

We plaatsen hier nagenoeg elke week (en soms zelfs meerdere malen per week) een actie om te delen en te “liken”. Zodra je de actie leuk vind en deelt onder je volgers en vrienden dan maak je kans de actie te winnen.

Prijzen variëren van tegoedbonnen en kortingen tot gratis producten die winkelwaarden hebben tot boven € 200,–.

We maken geen gebruik van F-marketing. Dat betekend dat onze producten en diensten niet via de social media gekocht kunnen worden. We zullen echter wel een link plaatsen op de social media om exclusieve aanbiedingen vooraf te reserveren en bij afhalen af te rekenen.